Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

Sofieya Beauty Foundation.. Terbaik

9:24:00 PG

Assalamualaikum uolss..
Hari ni kita nak kongsi foundation terbest yang pernah kita pakai..

SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION

💕Kelebihan;

✅ Mempunyai SPF35 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV
✅ Menutup cela di wajah seperti parut, jerawat, jeragat dan lain2 dgn sekali sapuan
✅ Menjadikan kulit kelihatan licin, flawless, glowing dan fresh
✅ Mudah disapu dan tidak melekit
✅ Tahan lama sehingga 10-12jam
✅ Kelihatan natural dan tidak kelihatan seperti memakai makeup yang tebal

💕Keistimewaan Sofieya Beauty Foundation;

✅ Jimat masa - hanya perlu ambil masa kurang dari 3 minit untuk tampil cantik
✅ Jimat wang - Tidak perlu memakai bedak
✅ Mempunyai glitter menjadikan wajah kelihatan berseri-seri
✅ Didatangkan dalam bekas premium yang bercermin dan mempunyai span untuk memudahkan penggunaan
✅ Tahan lebih 3-4 bulan bergantung cara penggunaan

Harga RM64.90 sm/RM74.90 ss, tahan 2-3 bulan penggunaan. Bekas bercermin, didatangkan bersama span. Tak perlu beli span lain dah. Bedak pun tak payah pakai dah, cukup tempek foundation ni je. Sesuai dipakai bila-bila masa dan dimana sahaja sebab foundation ni sangat ringan dipakai, tak tebal pun.

So.. nak try.. leh je whatsapp kita.. 0126981834



Kita pakai no. 1 punya...


You Might Also Like

0 007 comments

Flickr Images

Follow Us