Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

DE'XANDRA YANG SEWANGI BIDADARI

2:38:00 PTG

Assalamualaikum uolss..
hari ni berupdate lagi blog kita ni ye..
selalunya.. berhabuk dulu baru nak berkemas..
bukan apa.. sejak guna note 5 ni.. rasa rajin plak nak berkemas kat sini..

Oh.. psstt.. kita dapat fon baru minggu lepas..
en. Suami kita bagi note 5.. pertama kali guna fon mahal skit.. walau sblm ni tak pandang pun fon mahal2.. sbb bagi kita.. asal fon tu boleh call.. sms.. whatsapp.. dan layan fb serta intenret.. lain2 no hal..

Eh.. ok.. berbalik kepada apa yg nak di update hari ni.. kita dah jumpa perfume wangi yg kita rasa amat sesuai dengan bajet dan keperluan kita..
ianya tak mahal..
wangi... dan amat berbaloi utk wanita yg mementingkan penjagaan dan keharuman diri..
ala uolss.. asal org nak dekat ngan kita.. masa kita g meeting.. masa kita dok dlm kelompok ramai.. org tak bau ketiak tengik.. masyam.. itu dah cukup.. takde la kita nak org puji ke apa.. asal kita ni disenangi..udah..
so.. perfume la yg memainkan peranan kat sini..
haa.. ini la yg kita nak bagi tau kat awak2 semua..


Detailsnya...De' Xandra

Affordable Lifestyle
Sejarah kewujudan de'xandra

MARCH 2015, Pengasas De'Xandra PUAN ERNAYANEE NUR BINTI JULAIMI mewujudkan produk De'Xandra selepas 5 tahun beliau berniaga PERFUMES dari pelbagai jenis perfumes iaitu dari Pati Perfumes sehingga ORIGINAL PERFUME. Beliau banyak membantu pelajar & surirumah berniaga secara online menggunakan program DROPSHIP BELIAU sehinggakan 1 hari beliau merasakan ramai lagi tidak terbantu disebabkan PERMINTAANperfumes yang beliau terima melebihi dari PENGELUARAN yang dapat di hasilkan. ( DEMAND > SUPPLY )

Disebabkan kesukaran mendapat stock & stock adalah terhad beliau merancang hampir setahun untuk mengeluarkan PERFUMES sendiri & Kajian beliau selama 5 tahun mendapati terdapat 3 ciri-ciri permintaan yang paling utama ramai penggemar perfumes cari.

1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET
Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemarperfumes ialah KETAHANANNYA.
Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh mereka sebelum membeli ialah
" TAHAN LAMA tak perfumes awak  ni?" atau
" Berapa jam ketahanan perfumes ni?

Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka

Oleh itu, beliau telah membuat kajian tentang patiperfumes dan mendapati pelbagai kilang pengeluaranperfumes yang mempunyai kualiti dan ketahanan tersendiri . DE'XANDRA akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.

2) BOLEH BAWA SOLAT
" Boleh bawa solat tak?"

​Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya.

Oleh itu , beliau mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL De'Xandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya  boleh di bawa solat.

3) BOLEH BAWA TRAVEL

Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa.

Dengan kandungan 35ml, membantu ramai untuk bawa De'Xandra TERBANG bersama.

CIRI-CIRI lain yang ada pada DE'XANDRA PERFUMES

1) 35ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

Visi &Misi
KEPAKARAN

Menjadi Pilihan Wangian Terbaik No 1 Di MALAYSIA
Affordable Lifestyle

Membantu lebih ramai penggemar Wangian mendapatkan perfumes dengan ketahanan LUAR BIASA dengan 1 semburan dengan HARGA MAMPU MILIK.

Reka Bentuk DE'XANDRA

Faq Tentang DE'XANDRA

1) Berapa ml & berapa bulan penggunaan 1 botol?
35ml dan kegunaan / botol mengikut pengguna, jika spray 2kali spray boleh bertahan dalam 2-3 bulan, jika spray 5-6 kali dalam sebulan habis. Dan ia mengikut kekerapan spray.

2) Betulkah Perfumes ini sangat tahan lama seperti dalam TESTIMONI?
Ya, semua testimoni yang kami dapat bukan rekaan semata-mata, ia ialah feedback yang kami dapat dari pengguna sendiri . Ketahanan juga bergantung pada tempat yang di spray, jika di nadi boleh kekal 8 jam, dan jika di baju / tudung ramai yang mengatakan 2-5hari masih lagi berbau.

CIRI utama yang ada pada perfumes De'Xandra yang menjadi kegilaan ramai ialah dari segi KETAHANAN NYA.

3) Adakah perfume ini boleh di bawa SOLAT kerana ia mengandungi ALKOHOL?
Ya, ia boleh dibawa solat seperti artikel di bawah yang ditulis dari jabatan Agama.  Alkohol yang kami gunakan selamat dan ia alkohol dari exstrak TEBU

4) Berapa Harga Pasaran De'Xandra dan boleh kah ia diborong?
1 botol RM 65.00
Kami tidak menerima harga borong, hanya ada harga agent untuk membantu sesiapa yang ingin menjana pendapatan tambahan ,  jika anda didapati tidak aktif anda akan diterminate dan nama anda automaticly di blacklist dari menjadi agent kami.

5) Saya dapati beberapa perfumes yang MIRIP DEXANDRA tetapi jenama berlaianan dan HARGA lebih murah . Apa perbezaan De'Xandra dengan jenama lain?
Kami menjanjikan KUALITI produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes yang kami gunakan. SERVIS PENGHANTARAN yang cepat dan COD 1 Malaysia . Keutamaan DE'XANDRA adalah dari ketahanan perfumes nya.

Banyak Feedback yang kami terima " HARGA PERFUME TERLALU MURAH COMPARE PADA KUALITI ". Jika anda memilih untuk mempunyai Perfumes yang tahan lama , pilihlah kami. :)

6) Adakah perfumes ini MIRIP 100% ORIGINAL dan setanding ORIGINAL PERFUMES ANTARABANGSA ?
Tidak menjanjikan ia 100% mirip tetapi ia lebih baik dari segi ketahanan. De'Xandra hanya perlu di spray 2-3kali sahaja kerana kekuatan baunya lebih kuat tetapi lama kelamaan baunya semakin lembut, mirip dan tahan. Cuba dulu ya perfumes DE'XANDRA. :)

7) Adakah List DE'XANDRA akan bertambah?
Setakat ini kami mempunyai 63 jenis perfumes yang paling digemari ramai, dan kami akan menambah jenis-jenis yang baru mengikut permintaan pasaran yang tinggi.

Hey..
uollss berkenan je.. boleh hubungi iolss ek..
Whatsapp/sms/call
0126981834

You Might Also Like

0 007 comments

Flickr Images

Follow Us