Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

Giveaway mudah akan berakhir tengah malam ini...

6:23:00 PTG

Assalamualaikum..

Hye alls.. pekabar?

hari ni dah 30 April 2015 kan.. so.. hari ni last day uolss leh join giveaway mudah kat blog ni kan..

ok.. sampai tengah malam nanti.. iolss tunggu penyertaan uolss ek.. dan keputusan pemenang akan diumumkan selepas cuti umum minggu depan tau.. sbb iolss nak jejak blog uolss jugak.. sebagai balasan terima kasih kerana join giveaway mudah iolss ni..

nanti.. iolss pilih secara rawak tau.. kepada yang tak terpilih.. jgn putus asa.. sebab iolss ada banyak lagi nak bagi kat uolss.. so.. uolss kena tunggu dan selalu jengah blog ni.. akan ada giveaway setiap bulan... InsyaAllah.. dan kalau bulan tu takde.. mungkin bulan tu iolss bz teramat.. hehehe..

So.. thanks uolss.. nanti tunggu keputusan minggu depan ye.. jika uolss bertuah.. tahniah.. dan yang tak terpilih.. rezeki mungkin akan ada pada giveaway akan datang..

***pemenang perlu selalu menjengah blog ini dan pastikan memberi alamat serta no. fon kepada iolss utk tujuan pengeposan..***



You Might Also Like

2 007 comments

Flickr Images

Follow Us