Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

Jom Sertai Giveaway Mudah di MerryFendy Simple Blogs

1:40:00 PTG


 
ok.. syarat2 mudah adalah:

1. Kenalah terjah blog iolss yer..  MerryFendy Simple Blogs
2. Follow ler blog iolss yang tak seberapa ni ..  
3. Buat ler sikit entry berkaitan giveaway iolss ni yer.. Buat tajuk yang iolss bagi ni tau..
"Jom Sertai Giveaway Mudah di MerryFendy Simple Blogs"
4. Tempek banner di atas ke dalam post anda dan backlink ke entry ini
5. Tag ler kengkawan uolss gak.. biar la dorang tau pasal giveaway ni...
6. Kalau uolss dah siap, sila tinggalkan link/URL entry penyertaan uolss ke ruangan komen entry ini.
7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
8. Disebabkan ini adalah giveaway pertama, Giveaway ini akan berlangsung selama 20 hari je.. berlangsung dari hari ini.. 10 April 2015 sehingga 30 April 2015 je..

Pemilihan pemenang..
Iolss akan pilih 6 pemenang jer..

Hadiah:
Nak tau hadiah apa? Mula-mula ni.. iolss bagi hadiah di bawah je.. ok tak?

hadiah yang iolss mampu je..



Thanks semua kerana memeriahkan giveaway ini..


Tolong tinggalkan url entry anda di entry ini sahaja ok. kalau tempat lain nama anda mungkin tidak disenaraikan




You Might Also Like

36 007 comments

Flickr Images

Follow Us