Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

STICKY POST : TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN PRELOVED ITEM DI MERRYFENDY SIMPLE BLOGS.. PLEASE SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI

1:41:00 PTG

Assalamualaikum uolss..

TERMA &SYARAT

1. Kami mengamalkan konsep 'First Come, First Serve'.

2. Sila pastikan anda 'Serious' Buyer' sekiranya utk membuat order. Maklumkan kepada kami jika anda ingin membatalkan order. 

 3. Item/Barangan yang dibeli tidak boleh dipulang semula kecuali terdapat kerosakan pada item/barang tersebut sahaja. (Sila email/sms kami gambar item yang rosak tersebut sebagai bukti)

4. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan wang kembali/refund kerana 'buy at your own risk'.

5. Booking dan pembayaran hanya dalam tempoh masa 24jam sahaja. Sekiranya pembayaran gagal di buat dalam tempoh 24jam, Item tersebut akan dibuka untuk jualan semula.

6. Sekiranya pembayaran lebih dibuat, baki wang akan dipulangkan semula bersama dengan barang yang dihantar kepada anda.

7. Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan tidak di layan.

8. Iolss menggunakan Khidmat POSLAJU Malaysia. Penghantaran mengambil masa dari 1-3 hari bekerja untuk sampai utk pembeli dalam negara dan 3-5 hari utk pembeli luar negara.

9. Sila pastikan alamat pengeposan yang diberi adalah sah dan tepat dan pastikan ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, pihak poslaju akan drop parcel anda kaunter poslaju berdekatan. Anda perlu menuntut barang tersebut di kaunter poslaju yang berdekatan.(rujuk tracking no. parcel)

10. Warna produk di dalam gambar akan sedikit berbeza dari warna asal atas sebab pencahayaan atau monitor display.

 
PROSES PEMBELIAN
1. Pastikan item yang hendak dibeli masih AVAILABLE. kalau ada yang dah dibeli/dibooking.. akan dihintkan pada items ye..

2. Pastikan anda adalah SERIOUS untuk membeli.

3. Iolss akan respon pada order anda dalam masa 24 jam dengan menyatakan jumlah pembayaran &No. Acc di dalam invois. Sila buat pembayaran setelah mendapat respon dari pihak kami. Pembayaran hendaklah dibuat dalam masa 24 jam selepas mendapat ORDER REPLY/Invois dari pihak iolss.

4. Penting!! Sekiranya anda membuat pembayaran melalui ONLINE TRANSFER, anda WAJIB masukkan email pearlsweets@yahoo.com bagi memudahkan proses pengesahan pembayaran. Sila Email ke pearlsweets@yahoo.com setelah membuat pembayaran dan nyatakan bukti pembelian ke 012-6981834 seperti:-

Nama Penuh:
Jumlah Pembayaran:
Waktu Transaksi:
Jenis Bank:
Alamat pengirim (untuk pos):

5. Sekali lagi untuk makluman semua, harga pada satu-satu item yang dijual tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran akan dibuat sehari selepas hari bayaran diterima dan disahkan.

Alaa... kalau uolss malas nak baca syarat2 kat atas tu.. uolss just mesej/whatsapp iolss je.. 012-6981834 untuk apa2 pertanyaan.. iolss akan respond secepat mungkin tau..
 
So.. hope u guys akan seronok membeli ye..
 
psstt... uols kena la selalu singgah sini.. sbb.. iolss mungkin akan buat jualan jumbo.. jualan murah untuk items2 terpilih.. dan juga contest menarik..
 
best kan... 



You Might Also Like

2 007 comments

Flickr Images

Follow Us