Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Apa Khabar Semua...

Apa Khabar Semua...

MACAM MANA NAK DAPATKAN BUFFERED EARNING (BE) NUFFNANG

2:11:00 PTG

Assalamualaikum uolss..

sorry beb.. lama tak update kat sini..

BTW.. thanks ye kepada kawan2 yang sudi join giveaway mudah saya..
lagi 15 hari nak abis.. so.. sebelum abis.. uolss join la ye.. (pada yang belum join)

Ok..
hari ni bz sikit.. meeting dari pagi.. rehat jap tengah hari..
ada lagi kerja nak buat ni.. tp sblm sambung kerja.. iolls nak kongsi sikit ngan uolss..

iolss ni suka hantar ticket kat nuffnang..
bila iolss tak faham.. iolss terus hantar tiket pertanyaan kat dorang..
and guess what.. dorg memang efficient wey.. dalam 1-2 hari.. mesti dah terjawab pertanyaan tu..

iolss ada tanya dorang.. cemana nak dapatkan BE Earnings..
So.. kat bawah ni ler jawapan dorang..
uolss baca la yer..

 Soalan dari iolss..
sbb kempen iolss tak terupdate kat nuffnang 


ok.. ini jawapan dorang..
kalau uolss ada pertanyaan.. hantar je tiket kat nuffnang..
dorang takkan tunggu lama.. dorg akan jawab..



You Might Also Like

2 007 comments

Flickr Images

Follow Us