Pengikut

Edisi Sahabat

Hey Gengs...

Sudi-sudikan la jenguk aku kat sini ek...
Sayang korang semua...

Muahhh...

Selasa, 7 Julai 2009

Pusat Latihan Wood Valley Village, Sungai Congkak

Ni pemandangan kat pusat latihan, sungai congkak.. tempat kakitangan SKM dok kursus asas.. aku nyer turn adalah bulan Oktober nanti.. sebab buat masa sekarang aku bz sikit.. so, posponed la ke sessi ke 2 laks..
aku pergi sana masa jadi urus setia.. okla.. pemandangan menghijau.. sungai sejuk jek...
nun chalet2 dan dewan kuliah yang berada di atas bukit

ini kolam ikan.. sebelah sungai jerk..

dewan makan yang open air...


jambatan yang menghubungkan dewan makan dan dewan kuliah serta chalet..



1 ulasan:

zul berkata...

Assalamualaikum kak,
i was wondering la, camner nak pergi ke pusat latihan woodvally village ni? sebeb i tak dpt cari kat google maps cara nak pergi ke sana.
so kalau akak boleh tunjukkan cara ke sana or any other help will be appreciated la~ thanks~

regards~

oh btw i tinggal kat ampang~

kerser